Svea Ekonomi Bolån

Jämför lånevillkor och läs vårt omdöme av Svea Ekonomi Bolån. Läs vårt omdöme av Svea Ekonomi för att få mer detaljer kring Svea Ekonomi.

Svea Ekonomi Bolån
 • Rörlig ränta
 • 3.92 %
 • Ränta 1 år
 • -
 • Ränta 3 år
 • -
 • Ränta 5 år -
 • Ränta 10 år -
 • Max belåningsgrad 85%
 • Bolåneränta Snittränta
 • Lånebelopp
 • Betalningsanmärkning Ja, kan beviljas
 • Kreditupplysning UC
 • Inkomstkrav
 • Bolåneräntor från 2,95%
 • Kan acceptera bolån trots betalningsanmärkning
 • Fast heltidstjänst inget krav
 • Startavgift från 5 000 SEK

Vårt omdöme av Svea Ekonomi Bolån

För dig som har det extra drivet och som tacklar de utmaningar som uppstår i den entreprenöriella världen, så är Svea Ekonomi rätt företag för dig. Med trettio års erfarenhet i ryggen så är de ett naturligt val för både företags och privatkunder. Vare sig det gäller administrativa eller finansiella tjänster så kan Svea Ekonomi underlätta för dig och effektivisera din verksamhet.

Svea Ekonomi erbjuder sina tjänster till små och stora företag inom alla branscher, de kan underlätta för er genom fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso. Men utöver dessa mer traditionella tjänster så har Svea Ekonomi en stark förmåga att lösa ert behov av moderna och smarta betallösningar för allt inom e-handel, mobil och butikverksamhet. För dig som privatperson erbjuder Svea Ekonomi även in och utlåning.

Lån

Hos Svea Ekonomi så arbetar de för att underlätta och förenkla processen för dig att kunna låna och därmed få det stöd du behöver för att komma vidare med dina planer. Svea Ekonomi erbjuder lån för alla tillfällen och behov enligt dina villkor, vilket innebär att du har en partner som är villig att jobba för att realisera dina möjligheter utefter din unika situation. Exempelvis så anser Svea Ekonomi att en betalningsanmärkning inte ska behöva stå i vägen för dina planer och drömmar. Svea Ekonomi tittar på din ekonomi och ditt enskilda fall, oavsett om du behöver renovera, köpa ny bostad eller samla dyra smålån och krediter. Låna från 10. 000 kr upp till 400. 000 kr, ansökan gör man direkt på Svea Ekonomis hemsida.

Bolån

Att ha ett eget hem att trivas i är viktigt av många anledningar och det kan även vara en god investering på flera sätt. Ofta innebär det ett lyft i vardagen men även likaså ett ekonomiskt lyft på sikt. Precis som att ditt drömhem skiljer sig åt från andras så förstår Svea Ekonomi att din ekonomiska historia kan göra det. Så när Svea Ekonomi tittar på dina förutsättningar för att teckna ett bolån så försöker de att se din framtida potential istället för att enbart titta bakåt. Varje situation är unik och Svea Ekonomi vill hjälpa dig att kunna renovera ditt badrum, bygga till balkong eller kanske till och med köpa ett nytt bättre läge.

Bra att veta inför din bolåneansökan

Du behöver ha fyllt 20 år för att ansöka, minst en fast årsinkomst på 120. 000 kr om året, medlåntagare behöver en årsinkomst på minst 90. 000 kr, du ska ha varit skriven i Sverige de tre senaste åren (minst), beräkning av räntan sker individuellt genom kreditprövning, en ”kvar att leva på” kalkyl sker alltid innan beviljande och Svea Ekonomi tillåter endast belåning upp till 85% av marknadsvärdet.

Svea Ekonomi kan även bistå med hjälp av lån vid ombildning till BRF.

Anledningar till varför du ska låna hos Svea Ekonomi

Svea Ekonomi har inte dolda avgifter eller räntekostnader, du kan teckna bolån hos Svea Ekonomi upp till 7,5 miljoner kr samt med bostaden som säkerhet. Svea Ekonomi har ett gott omdöme gällande snabba handläggningar och snabb utbetalning för sina kunder, du kan behålla dina befintliga lån hos andra långivare om du vill och du kan teckna lån bindningsfritt, du löser ditt lån när du vill utan extra kostnad.

Räntegaranti – för din trygghet

Svea Ekonomi har tagit fram för din trygghet som kund en garanti för att du alltid ska kunna få den mest fördelaktiga och effektiva räntan på ditt lån. Om du skulle bli erbjuden ett likvärdigt lån av en annan långivare med lägre effektiv ränta, så ser Svea Ekonomi till att sänka din effektiva ränta på ditt lån. Garantin gäller för ”konsumentlånet”. För dem som får besked om att de kan nyttja garantin får även tillbaka uppläggningsavgiften. För mer information se garantivillkoren på Svea Ekonomis hemsida.

Frågor om Svea Ekonomi Bolån

Hur stort bolån kan jag få av Svea Ekonomi?

Vad har Svea Ekonomi för räntor?

Är Svea Ekonomi en pålitlig bolånegivare?

Innehåll reviderad Jun 03, 2022

Skribenter

Per Eriksson