FinansFreak

Din jämförelsetjänst för lån, sparande och investeringar. Gör de bästa valen!

Där freaks samlas och gör verklig förändring

Vi är Finansfreak, inte ett typiskt finansbolag. Vi anser att alla människor och konsumenter skall kunna fatta ekonomiska beslut med tillförsikt och inte förhastat.

Vi har ett team av freaks, med kunskap passion och färdigheter för att hjälpa dig att göra de bästa valen.

Vad gör vi?

Sajten finansfreak.se, "FinansFreak", är en oberoende konsumentvägledningstjänst inom lån, sparande, investeringar och finansiella tjänster.

FinansFreak samlar, listar och jämför produkter och tjänster från företag och partners. Alla bedömningar och åsikter är våra egna, ingen part kan påverka våra betyg eller omdömen.

Våra mål

FinansFreaks uppdrag är att tillhandahålla verktyg, information och insikter som människor behöver för att navigera i livets alla ekonomiska beslut. Så att de enkelt kan hitta det de behöver och göra rätt val.

FinansFreak strävar efter att vara den bästa jämförelseportalen inom de produkter och tjänster som marknadsförs.

Genom att utveckla användarvänliga listor, funktioner och verktyg är målet att få återkommande konsumenter till FinansFreak.

Hur vi gör

FinansFreak samlar in information och villkor från företagen som jämförs och recenseras. En del data samlas in automatiserat men all data kontrolleras manuellt för att säkerställa att informationen på sajten skall vara så korrekt som möjligt.

Vissa partners betalar en ersättning till FinansFreak för förmedlingar. I de fall då en användare går till ett företag via FinansFreak och blir kund hos företaget betalar företaget en ersättning till FinansFreak, förutsatt att företaget är en partner till FinansFreak.

Många produkter som jämförs är från våra partners som kompenserar oss. Detta kan påverka var och hur produkten visas på en sida, dock inte våra åsikter eller bedömningar.

Vilka är vi?

FinansFreak drivs av ett team med ekonomiintresserade "freaks" som alla har en passion för finansbranschen.

Bakgrunden till att FinansFreak startades är att vi alla ansåg att det finns allt för många bristfälliga jämförelseportaler på nätet samtidigt som konsumenter saknar riktigt bra verktyg för att hitta och jämföra finansiella tjänster och produkter.

Vill du fråga oss något?

Har du en fråga till FinansFreak? Skicka ett mejl till [email protected].

FinansFreak på fler språk

FinansFreak finns representerade på fler marknader.

Privatlån
Privatlån
SMS-lån
SMS-lån
Bolån
Bolån
Investera
Investera
Ikon utforska mer
Utforska