Lånekoll Bolån

Jämför lånevillkor och läs vårt omdöme av Lånekoll Bolån. Läs vårt omdöme av Lånekoll för att få mer detaljer kring Lånekoll.

Lånekoll Bolån
 • Rörlig ränta
 • 1.76 %
 • Ränta 1 år
 • 2.02 %
 • Ränta 3 år
 • 2.83 %
 • Ränta 5 år 3.06 %
 • Ränta 10 år 3.44 %
 • Max belåningsgrad 85%
 • Bolåneränta Listränta
 • Lånebelopp 200 000–17 000 000 kr
 • Betalningsanmärkning Ja, kan beviljas
 • Kreditupplysning UC
 • Inkomstkrav
 • Samarbetar med SBAB, Skandia, Nordax Bank, BlueStep
 • Kostnadsfritt och inte bindande

Vårt omdöme av Lånekoll Bolån

Privatlån och lån utan säkerhet har aldrig varit så enkelt som hos Lånekoll (före detta Consector). Ansök enkelt, snabbt och kostnadsfritt online. Lånekoll.se är en trygg låneförmedlare som jobbar effektivt för att ta fram de bästa alternativen för just dina behov.

Det finns en mängd fördelar med Lånekoll. Tack vare att Lånekoll samarbetar med långivare som kan acceptera betalningsanmärkningar gör det chanserna större att just du får låna. Du behöver inte förhandla dina lån, det gör Lånekoll åt dig. Att använda sig av en låneförmedlare är till stor fördel för dig som kund. Tack var en säkerhetsanpassad lösning behöver du endast genomgå en kreditupplysning från UC och du kan få bud från en mängd olika banker. Skulle du göra jobbet själv skulle exempelvis flera kreditupplysningar behövas och det gör arbetet både ineffektivt och komplicerat.

Minska räntekostnaden

Tack vare Lånekolls expertis inom branschen kan de absolut bästa räntorna tas fram åt just dig. Målsättningen är alltid att minska räntekostnaderna genom att utvärdera och konkurrensutsätta ditt kreditengangemang. Bolån är inte alltid det lättaste att förstå sig på. Lånekoll hjälper dig förhandla och tar fram de bästa alternativen från de främsta bankerna.

Säkerhet kommer först

Att ta lån ska alltid kännas tryggt och säkert. Lånekoll jobbar ständigt med att få dig som kund känna dig sedd och bekväm. Du förbinder dig heller inte till någonting utan kan ta all tid du behöver för att fundera över vilket lån som passar dig bäst. På hemsidan kan du smidigt chatta med kuntjänst och det är lika enkelt att skicka ett mail eller ringa. Lånekoll svarar även på vanliga frågor under fliken “allmänna frågor & svar”. Lånekoll har fått gott omdöme från tidigare kunder och strävar alltid efter att göra alla kunder så nöjda som möjligt.

Enkel ansökan och lån direkt

Lånekoll hjälper dig hitta rätt i lånedjungeln. Ibland behövs det hjälp på vägen och du kan enkelt låna upp till 600.000 kr. Genom några få klick och uppgifter ifyllda via Lånekoll hemsida kan du jämföra upp till 30 banker och kreditinstitut på 60 sekunder. Tveka inte längre, att låna pengar är hos Lånekoll tryggt, smidigt och smärtfritt.

De flesta behöver idag en bil för att ta sig fram i samhället. Vare sig du bor i stan eller på landet gör en bil livet både lättare och smidigare att leva. Men det är desto värre att behöva finanisera en sådan. Lånekoll gör det även enkelt att köpa bil och erbjuder en ränta från 2,90%. Jämför flera billån mellan banker samtidigt och signera snabbt med Bank-ID. Pengarna sätts in direkt på ditt konto.

Lånekoll anser det vara viktigt att låna pengar till en bil är enkelt, säkert och kostnadsfritt. Det enda kravet för att ta ett billån är att du som låntagare kan betala 20 procent av bilens värde kontant. Detta måste även ske direkt vid köpet. Lånekoll gör så att du slipper förhandla med bankerna och kan fokusera på det som är roligt.

Samla lån enkelt hos Lånekoll

Ibland kan det var en fördel att ha ett lån istället för flera separata. Genom att samla krediter till ett lån kan du sänka dina månadskostnader och spara pengar mer effektivt. Du slipper exempelvis betala dolda avgifter som kan tillkomma på lån som befinner sig hos olika banker. Du kan i slutändan få mer pengar över och det blir enklare att hålla reda på vad du faktiskt behöver betala. Det finns en mängd anledningar till varför du ska lösa dyra lån och krediter hos Lånekoll. Det är enkelt att hitta ett billigare lån, det går snabbt att ansöka online och du får i slutändan en bättre privatekonomi. Ta del av Lånekolls fantastiska tjänster och få mer pengar över till annat.

´

Frågor om Lånekoll Bolån

Hur stort bolån kan jag få av Lånekoll?

Vad har Lånekoll för räntor?

Är Lånekoll en pålitlig bolånegivare?

Innehåll reviderad Jun 30, 2022

Skribenter

Per Eriksson