Marginalen Bank Bolån

Jämför lånevillkor och läs vårt omdöme av Marginalen Bank Bolån. Läs vårt omdöme av Marginalen Bank för att få mer detaljer kring Marginalen Bank.

Marginalen Bank Bolån
 • Rörlig ränta
 • 3.07 %
 • Ränta 1 år
 • -
 • Ränta 3 år
 • -
 • Ränta 5 år -
 • Ränta 10 år -
 • Max belåningsgrad 85%
 • Bolåneränta Snittränta
 • Lånebelopp 150 000–6 000 000 kr
 • Betalningsanmärkning Ja, kan beviljas
 • Kreditupplysning UC
 • Inkomstkrav 16 700 kr/mån
 • Bolån för dig med anmärkning
 • Bolån för dig utan fast anställning
 • Även sambo/partner måste stå med på lånet

Vårt omdöme av Marginalen Bank Bolån

Oavsett behov så arbetar Marginalen Bank för att möta dina behov, de kan hjälpa dig med alla typer av lån och tar i beaktning just din situation för att skapa bästa möjliga möjlighet för dig och dina planer.

Marginalen Banks målsättning är att skapa både tid och möjligheter för människor och företag. Detta gör Marginalen Bank genom att underlätta sina kunders ekonomiska vardag och jobba med vilka särskilda behov och omständigheter för var och en av varje kund. Genom att ta in och lyssna på sina kunder så kan Marginalen Bank erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Detta är möjligt hos Marginalen Bank då man ser kunden för dess idéer och potentiella framtid, före att stirra sig blind på siffror och därigenom försöker Marginalen Bank inte vara en bank som alla andra, utan en partner.

Lån enligt dina behov

Marginalen Bank vill hjälpa dig med att uppnå bästa möjliga resultat och vägleda dig i rätt riktning för dina drömmar och mål. Marginalen Bank är medveten om kunders unika situationer och strävar efter att tillgodose var och en efter bästa förmåga. För dig som vill låna upp till 350 000 kr utan säkerhet så passar privatlånet dig utmärkt, eller om du har betalningsanmärkning sedan tidigare så vill Marginalen Bank hjälpa dig att få en ny möjlighet till ekonomisk nystart. Detta är möjligt hos Marginalen Bank och räntan, den sätts utefter dina ekonomiska möjligheter.

Hos Marginalen Bank finner du flera typer av lån, men för dig som söker bolån så har du kommit rätt. Då Marginalen Bank anser att alla förtjänar en andra chans till att få låna för ett bolån så kan du låna från 150,000 kr upp till 10 miljoner. Du kan låna till en ny bostad, fritidshus eller för att renovera. Marginalen Bank hjälper dig att realisera dina drömmar och se dina bästa möjligheter. Du kan även låna hos Marginalen Bank med en befintlig bostad som säkerhet.

Ansökan om bolån

För din bästa och smidigaste kundupplevelse så har Marginalen Bank förenklat löneprocessen så att du enkelt kan ansöka om bolån direkt på deras hemsida. Ansökan går direkt till Marginalen Banks bolånehandläggare som behandlar varje enskild ansökan och tar beslut utefter den information de har att tillgå. Priser och villkor hittar man under fliken bolån på hemsidan, där hittar du information gällande bland annat bindningstid, avgifter och ränta.

Bolånehandläggarna hos Marginalen Bank gör en manuell prövning av ditt fall när du ansöker om bolån och trots tidigare betalningsanmärkning så tittar handläggarna närmre på typen av anmärkning, det kan vara en stor skillnad mellan en obetald p-bot och stora lån som gått till inkasso. Detta ser Marginalen Bank som en stor möjlighet för sina kunder att få starta om på nytt och förverkliga sina drömmar. Ni kan även vara två som söker om ett bolån men det går inte att låna med hjälp av en borgensman.

Låna med bostad som säkerhet

Det kan även vara bra för dig att veta att du som äger en bostad kan teckna lån hos Marginalen Bank med din bostad som säkerhet, med bostaden som säkerhet kan du exempelvis låna till att renovera huset, lösa tidigare skulder och dyra lån.

Ränteavdrag för bolån

När du tecknat ett bolån hos Marginalen Banken så kan du då göra avdrag i deklarationer för dina räntekostnader. Ränteavdraget gäller för 30% av dina ränteutgifter upp till 100 000 kr per år. Överstiger betalningsbeloppet 100 000 kr per år så är avdraget 21% av dina ränteutgifter. Ansök idag så finner ni tillsammans det upplägg som passar dig bäst.

Frågor om Marginalen Bank Bolån

Hur stort bolån kan jag få av Marginalen Bank?

Vad har Marginalen Bank för räntor?

Är Marginalen Bank en pålitlig bolånegivare?

Innehåll reviderad Jun 03, 2022

Skribenter

Per Eriksson